IdentifiantMot de passe
Loading...
Mot de passe oublié ?Je m'inscris ! (gratuit)
Navigation

Inscrivez-vous gratuitement
pour pouvoir participer, suivre les réponses en temps réel, voter pour les messages, poser vos propres questions et recevoir la newsletter

JavaScript Discussion :

Faire défiler une image


Sujet :

JavaScript

  1. #1
    Membre averti
    Homme Profil pro
    Ingénieur développement logiciels
    Inscrit en
    Août 2011
    Messages
    754
    Détails du profil
    Informations personnelles :
    Sexe : Homme
    Âge : 29
    Localisation : France, Haute Garonne (Midi Pyrénées)

    Informations professionnelles :
    Activité : Ingénieur développement logiciels

    Informations forums :
    Inscription : Août 2011
    Messages : 754
    Points : 376
    Points
    376
    Par défaut Faire défiler une image
    Bonjour,

    je cherche à modifier la position d'une image au fur et à mesure que je scrolle ma page.

    Le soucis c'est que je n'arrive pas à différencier un scroll vers le bas d'un scroll vers le haut du coup je ne peux pas adapter mon code.

    Code : Sélectionner tout - Visualiser dans une fenêtre à part
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
     function moveButton() {
        var next = document.getElementById("suiv");
        var st=next.style.top;//position top de l'élément 
       if (...){//Je scrolle vers en bas
            var valueScroll=st+5;
    	next.style.top=valueScroll+"px";
       } else {
            var valueScroll=st-5;
    	next.style.top=valueScroll+"px";
       }
     
    }
    J'ai lu quelque part que je pouvais utiliser scrollTop de jquerry pour faire un truc du genre, mais la fonction me renvoie toujours 0 du coup je vois pas trop comment m'en servir...

  2. #2
    Rédacteur

    Avatar de danielhagnoul
    Homme Profil pro
    Étudiant perpétuel
    Inscrit en
    Février 2009
    Messages
    6 389
    Détails du profil
    Informations personnelles :
    Sexe : Homme
    Âge : 73
    Localisation : Belgique

    Informations professionnelles :
    Activité : Étudiant perpétuel
    Secteur : Enseignement

    Informations forums :
    Inscription : Février 2009
    Messages : 6 389
    Points : 22 933
    Points
    22 933
    Billets dans le blog
    125
    Par défaut
    Exemple :

    Code html : Sélectionner tout - Visualiser dans une fenêtre à part
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    32
    33
    34
    35
    36
    37
    38
    39
    40
    41
    42
    43
    44
    45
    46
    47
    48
    49
    50
    51
    52
    53
    54
    55
    56
    57
    58
    59
    60
    61
    62
    63
    64
    65
    66
    67
    68
    69
    70
    71
    72
    73
    74
    75
    76
    77
    78
    79
    80
    81
    82
    83
    84
    85
    86
    87
    88
    89
    90
    91
    92
    93
    94
    95
    96
    97
    98
    99
    100
    101
    102
    103
    104
    105
    106
    107
    108
    109
    110
    111
    112
    113
    114
    115
    116
    117
    118
    119
    120
    121
    122
    123
    124
    125
    126
    127
    128
    129
    130
    131
    132
    133
    134
    135
    136
    137
    138
    139
    140
    141
    142
    143
    144
    145
    146
    147
    148
    149
    150
    151
    152
    153
    154
    155
    156
    157
    158
    159
    160
    161
    162
    163
    164
    165
    166
    167
    168
    169
    170
    171
    172
    173
    174
    175
    176
    177
    178
    179
    180
    181
    182
    183
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="fr" dir="ltr">
    <head>
      <meta http-equiv="cache-control" content="public, max-age=60">
      <meta charset="utf-8">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <meta name="author" content="Daniel Hagnoul">
      <title>Test</title>
      <style>
        #contenu {
          height: 40rem;
          overflow: scroll;
        }
        #imgTest {
          position: relative;
          top: 1.2rem;
          left: 1.2rem;
          margin: 1.2rem;
        }
      </style>
      <script>
        'use strict';
     
        document.addEventListener( 'DOMContentLoaded', function( ev ){
     
        }, false );
     
        window.addEventListener( 'load', function( ev ){
          
          let
            nodeImg = document.querySelector( "#imgTest" ),
            imgStyle = window.getComputedStyle( nodeImg );
            
          document.querySelector( "#contenu" ).addEventListener( 'scroll', function( ev ){
            nodeImg.style.top = this.scrollTop + "px";
            
            // debug, console, touche F12
            console.log( imgStyle.top );
          }, false );
     
        }, false );
      </script>
    </head>
    <body>
     
      <div id="contenu">
        <img id="imgTest" src="../images/imageTest.png">
        <p>
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lacinia blandit lacinia. Etiam non sollicitudin augue, eleifend molestie nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Phasellus quis sodales neque. Aenean scelerisque elementum tortor a porta. Integer lacinia vehicula leo ac aliquam. Vivamus condimentum massa et ex fermentum finibus. In a urna purus. Nunc bibendum faucibus iaculis. Vestibulum dui eros, congue eget aliquam quis, vulputate posuere tellus. Praesent magna purus, euismod non urna et, rutrum pharetra metus. Pellentesque sed diam nec turpis porttitor consequat. Vivamus feugiat lobortis sem non rutrum.
     
    Nulla ultrices elementum ligula, a pulvinar nisl tempus gravida. Cras pharetra scelerisque nunc non rutrum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lectus elit. Nam ac eleifend risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque placerat dolor ac velit condimentum molestie. Quisque quis suscipit magna. Nullam pulvinar pellentesque volutpat.
     
    Vivamus ullamcorper risus nisi, vel vulputate mi gravida at. Vivamus justo dolor, convallis a lectus non, auctor lacinia massa. Fusce vehicula magna ut nibh lobortis vehicula. Sed maximus nunc rhoncus, tincidunt lectus eget, hendrerit sem. Aliquam porta, est in ornare bibendum, magna erat ullamcorper sem, a euismod urna risus vitae odio. Integer feugiat gravida elit, a consectetur eros molestie ut. Quisque quis bibendum mauris, et scelerisque lectus.
     
    Quisque vitae augue ex. Pellentesque ut iaculis odio, vel fermentum sapien. Pellentesque ut facilisis dui, nec egestas massa. Nunc gravida urna a justo semper consectetur. Curabitur blandit elit auctor, gravida neque sit amet, feugiat enim. Sed velit nisl, interdum ut vehicula eget, convallis finibus purus. Mauris fringilla, lacus non consequat tincidunt, leo sapien lacinia nulla, id laoreet neque massa quis neque.
     
    Nulla imperdiet, nisi in pulvinar tincidunt, ex erat semper erat, quis tincidunt nisi velit quis justo. Vivamus arcu ipsum, sodales sit amet aliquam ultricies, condimentum vitae metus. Pellentesque aliquam velit sed est mattis tempor. Nullam posuere libero et pharetra dignissim. Sed malesuada laoreet magna et pharetra. Sed a ex vitae urna vehicula fermentum. Quisque scelerisque turpis vel est tincidunt, non aliquet ligula ullamcorper. Cras pellentesque nibh et semper vulputate. Praesent in nulla ipsum. Fusce et elit quis metus pellentesque pulvinar. In aliquet sagittis odio quis dignissim. Nullam sollicitudin velit sed pellentesque egestas. Mauris id volutpat ligula, eu interdum justo. Aenean scelerisque purus a lorem pharetra, ac consectetur nulla molestie. Proin at massa erat.
     
    Ut non tortor magna. Donec lorem augue, ornare in magna lobortis, viverra eleifend dolor. Nunc eu mattis orci. Sed volutpat in nibh a efficitur. Donec pretium gravida erat non scelerisque. Nullam et tincidunt mauris, sed scelerisque sapien. Nulla semper ut diam eget elementum. Etiam sodales purus vel eros tincidunt, et facilisis est maximus. Vestibulum laoreet augue diam, a pellentesque urna gravida id. Pellentesque ut diam nunc. Pellentesque venenatis, dolor at porttitor vulputate, ex enim viverra sapien, ac maximus neque ante sit amet ex. Vivamus efficitur imperdiet sagittis. Sed non vestibulum turpis, at commodo orci. Donec egestas nibh eu condimentum faucibus.
     
    Maecenas ultrices ante in ante feugiat, sit amet dictum odio luctus. Fusce fringilla elit dolor, a porttitor massa scelerisque vel. Nulla luctus interdum faucibus. Etiam non dignissim dui. Vestibulum quam turpis, molestie ut blandit at, iaculis convallis eros. Quisque congue velit id nisi porta, sed egestas velit vulputate. Etiam eu consectetur ipsum, id tincidunt enim. Phasellus porta in nunc tempor pharetra.
     
    Vivamus in lacus lacinia, aliquam nisi quis, sodales tortor. Integer eu suscipit libero, sit amet egestas eros. Praesent maximus ligula sed tortor blandit, sed dictum sapien vehicula. Suspendisse potenti. In vestibulum quis nulla id imperdiet. Etiam fermentum sapien arcu, ut scelerisque purus accumsan facilisis. Cras iaculis enim dui, a placerat ligula fermentum mattis. Vivamus iaculis aliquam luctus. Quisque id dui dui.
     
    Nam quam massa, porta vitae ornare ut, imperdiet fringilla orci. Fusce et nisi non est vestibulum viverra vitae at leo. Suspendisse a lectus ultrices, vehicula orci in, tincidunt quam. Ut eget diam dui. Sed non orci maximus magna semper egestas sed et justo. Nunc turpis ante, dignissim eget pretium at, interdum vel libero. Vestibulum at felis vitae erat varius pulvinar.
     
    Mauris vitae congue dolor, at pretium diam. Aenean lacinia velit in pharetra aliquam. Duis cursus, erat quis tincidunt tincidunt, ante ante porta nulla, ut porta lacus purus non nunc. Cras suscipit dui turpis, in facilisis dui bibendum sed. Pellentesque finibus mauris et finibus cursus. Sed sed leo molestie, aliquam quam ac, finibus lacus. Cras et pharetra nunc. Morbi interdum purus at tellus tincidunt, sit amet gravida arcu ornare. Sed nec tellus eu nibh posuere consequat ut dignissim lorem. Nulla facilisi. Praesent ut orci massa. Proin finibus eget risus eget vehicula. Aliquam aliquam suscipit urna, ac fermentum dolor consectetur at. Cras vel pharetra purus.
     
    Phasellus lobortis sodales nibh, ut elementum lacus. Nunc rhoncus odio eget augue accumsan, eu sollicitudin neque elementum. Integer metus velit, pharetra in sollicitudin at, blandit nec metus. Nullam rutrum libero eget ex laoreet, in convallis eros congue. Donec molestie nunc nulla, non mollis diam euismod a. Nam lobortis, eros in ultricies semper, ex quam semper ligula, at maximus ex lorem id lorem. Sed magna tellus, egestas id volutpat vulputate, feugiat et dui. Morbi quis massa quam. Curabitur iaculis ligula nec erat aliquet, a rutrum eros convallis.
     
    Sed ultricies est facilisis dolor gravida, ac convallis turpis ultrices. Donec aliquam congue lorem, sed tempor neque sollicitudin in. Vivamus finibus, sem vitae commodo malesuada, massa turpis fermentum lacus, fermentum posuere lorem tortor sit amet purus. Maecenas vitae consectetur mi. Ut lobortis orci eget euismod dignissim. Fusce hendrerit varius enim, sit amet scelerisque libero fringilla vel. Praesent vulputate ante eget magna tempus venenatis. Donec ex mi, fringilla ut scelerisque quis, convallis quis tortor. Etiam vitae erat placerat, consequat ipsum vitae, dignissim massa. Maecenas bibendum lectus ex, vel bibendum nisl dapibus quis. Nullam a mauris convallis, venenatis urna eget, placerat libero. Mauris ac pellentesque risus, at aliquet ante. Praesent bibendum, felis at condimentum fringilla, purus mi tempor felis, sit amet venenatis risus orci sed nunc. Integer ullamcorper mattis pharetra. Quisque eget purus nec nulla hendrerit ultrices ut nec mauris. Suspendisse quis massa at libero dignissim pellentesque at eget ante.
     
    Duis sed eros hendrerit, ultricies turpis vestibulum, pharetra turpis. Etiam cursus erat vitae elit pellentesque lobortis. Nam iaculis dui diam, vel auctor diam ultrices a. Donec eros neque, aliquam eget posuere vitae, varius nec odio. In nibh erat, laoreet in ultrices non, porta vitae metus. Ut scelerisque gravida lorem, quis luctus lectus faucibus id. Maecenas augue massa, rutrum vel elementum sed, tempus vitae diam. Sed sed massa condimentum elit pretium posuere in eu sem. Etiam a sapien a arcu facilisis pellentesque id ac nisi. Proin in urna eget magna rhoncus lobortis. Donec eu iaculis lorem. Aliquam placerat pulvinar lectus. Integer lobortis ut libero convallis facilisis. Nullam neque leo, suscipit ac elit vitae, feugiat lobortis turpis.
     
    Quisque scelerisque dictum nunc, sit amet viverra est posuere id. Nunc iaculis metus at tellus pharetra finibus. Integer urna ex, placerat sit amet ante at, suscipit tristique metus. Quisque bibendum ultricies massa, tempus cursus nibh egestas ut. Duis neque mi, rutrum eget lobortis sed, viverra non turpis. Aenean interdum, libero ut iaculis lacinia, ante nibh feugiat mi, id viverra purus nulla id velit. Nam et tempor sapien. Fusce consectetur tellus eget sem euismod, nec dignissim sapien fermentum. Nam vitae odio a felis consectetur rutrum vitae non dolor. Duis auctor molestie lacinia.
     
    Nam dignissim sollicitudin venenatis. Sed in quam faucibus, aliquam lorem ullamcorper, suscipit elit. Nunc vel varius sapien. Donec eget leo tincidunt est tempor porttitor. Praesent fringilla porttitor metus, vel volutpat eros placerat eget. Suspendisse blandit justo non tortor imperdiet pretium. Vestibulum pretium felis est, at aliquam dui interdum id.
     
    15 paragraphes, 1275 mots, 8661 caractères de Lorem Ipsum généré
        </p>
        <p>
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lacinia blandit lacinia. Etiam non sollicitudin augue, eleifend molestie nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Phasellus quis sodales neque. Aenean scelerisque elementum tortor a porta. Integer lacinia vehicula leo ac aliquam. Vivamus condimentum massa et ex fermentum finibus. In a urna purus. Nunc bibendum faucibus iaculis. Vestibulum dui eros, congue eget aliquam quis, vulputate posuere tellus. Praesent magna purus, euismod non urna et, rutrum pharetra metus. Pellentesque sed diam nec turpis porttitor consequat. Vivamus feugiat lobortis sem non rutrum.
     
    Nulla ultrices elementum ligula, a pulvinar nisl tempus gravida. Cras pharetra scelerisque nunc non rutrum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lectus elit. Nam ac eleifend risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque placerat dolor ac velit condimentum molestie. Quisque quis suscipit magna. Nullam pulvinar pellentesque volutpat.
     
    Vivamus ullamcorper risus nisi, vel vulputate mi gravida at. Vivamus justo dolor, convallis a lectus non, auctor lacinia massa. Fusce vehicula magna ut nibh lobortis vehicula. Sed maximus nunc rhoncus, tincidunt lectus eget, hendrerit sem. Aliquam porta, est in ornare bibendum, magna erat ullamcorper sem, a euismod urna risus vitae odio. Integer feugiat gravida elit, a consectetur eros molestie ut. Quisque quis bibendum mauris, et scelerisque lectus.
     
    Quisque vitae augue ex. Pellentesque ut iaculis odio, vel fermentum sapien. Pellentesque ut facilisis dui, nec egestas massa. Nunc gravida urna a justo semper consectetur. Curabitur blandit elit auctor, gravida neque sit amet, feugiat enim. Sed velit nisl, interdum ut vehicula eget, convallis finibus purus. Mauris fringilla, lacus non consequat tincidunt, leo sapien lacinia nulla, id laoreet neque massa quis neque.
     
    Nulla imperdiet, nisi in pulvinar tincidunt, ex erat semper erat, quis tincidunt nisi velit quis justo. Vivamus arcu ipsum, sodales sit amet aliquam ultricies, condimentum vitae metus. Pellentesque aliquam velit sed est mattis tempor. Nullam posuere libero et pharetra dignissim. Sed malesuada laoreet magna et pharetra. Sed a ex vitae urna vehicula fermentum. Quisque scelerisque turpis vel est tincidunt, non aliquet ligula ullamcorper. Cras pellentesque nibh et semper vulputate. Praesent in nulla ipsum. Fusce et elit quis metus pellentesque pulvinar. In aliquet sagittis odio quis dignissim. Nullam sollicitudin velit sed pellentesque egestas. Mauris id volutpat ligula, eu interdum justo. Aenean scelerisque purus a lorem pharetra, ac consectetur nulla molestie. Proin at massa erat.
     
    Ut non tortor magna. Donec lorem augue, ornare in magna lobortis, viverra eleifend dolor. Nunc eu mattis orci. Sed volutpat in nibh a efficitur. Donec pretium gravida erat non scelerisque. Nullam et tincidunt mauris, sed scelerisque sapien. Nulla semper ut diam eget elementum. Etiam sodales purus vel eros tincidunt, et facilisis est maximus. Vestibulum laoreet augue diam, a pellentesque urna gravida id. Pellentesque ut diam nunc. Pellentesque venenatis, dolor at porttitor vulputate, ex enim viverra sapien, ac maximus neque ante sit amet ex. Vivamus efficitur imperdiet sagittis. Sed non vestibulum turpis, at commodo orci. Donec egestas nibh eu condimentum faucibus.
     
    Maecenas ultrices ante in ante feugiat, sit amet dictum odio luctus. Fusce fringilla elit dolor, a porttitor massa scelerisque vel. Nulla luctus interdum faucibus. Etiam non dignissim dui. Vestibulum quam turpis, molestie ut blandit at, iaculis convallis eros. Quisque congue velit id nisi porta, sed egestas velit vulputate. Etiam eu consectetur ipsum, id tincidunt enim. Phasellus porta in nunc tempor pharetra.
     
    Vivamus in lacus lacinia, aliquam nisi quis, sodales tortor. Integer eu suscipit libero, sit amet egestas eros. Praesent maximus ligula sed tortor blandit, sed dictum sapien vehicula. Suspendisse potenti. In vestibulum quis nulla id imperdiet. Etiam fermentum sapien arcu, ut scelerisque purus accumsan facilisis. Cras iaculis enim dui, a placerat ligula fermentum mattis. Vivamus iaculis aliquam luctus. Quisque id dui dui.
     
    Nam quam massa, porta vitae ornare ut, imperdiet fringilla orci. Fusce et nisi non est vestibulum viverra vitae at leo. Suspendisse a lectus ultrices, vehicula orci in, tincidunt quam. Ut eget diam dui. Sed non orci maximus magna semper egestas sed et justo. Nunc turpis ante, dignissim eget pretium at, interdum vel libero. Vestibulum at felis vitae erat varius pulvinar.
     
    Mauris vitae congue dolor, at pretium diam. Aenean lacinia velit in pharetra aliquam. Duis cursus, erat quis tincidunt tincidunt, ante ante porta nulla, ut porta lacus purus non nunc. Cras suscipit dui turpis, in facilisis dui bibendum sed. Pellentesque finibus mauris et finibus cursus. Sed sed leo molestie, aliquam quam ac, finibus lacus. Cras et pharetra nunc. Morbi interdum purus at tellus tincidunt, sit amet gravida arcu ornare. Sed nec tellus eu nibh posuere consequat ut dignissim lorem. Nulla facilisi. Praesent ut orci massa. Proin finibus eget risus eget vehicula. Aliquam aliquam suscipit urna, ac fermentum dolor consectetur at. Cras vel pharetra purus.
     
    Phasellus lobortis sodales nibh, ut elementum lacus. Nunc rhoncus odio eget augue accumsan, eu sollicitudin neque elementum. Integer metus velit, pharetra in sollicitudin at, blandit nec metus. Nullam rutrum libero eget ex laoreet, in convallis eros congue. Donec molestie nunc nulla, non mollis diam euismod a. Nam lobortis, eros in ultricies semper, ex quam semper ligula, at maximus ex lorem id lorem. Sed magna tellus, egestas id volutpat vulputate, feugiat et dui. Morbi quis massa quam. Curabitur iaculis ligula nec erat aliquet, a rutrum eros convallis.
     
    Sed ultricies est facilisis dolor gravida, ac convallis turpis ultrices. Donec aliquam congue lorem, sed tempor neque sollicitudin in. Vivamus finibus, sem vitae commodo malesuada, massa turpis fermentum lacus, fermentum posuere lorem tortor sit amet purus. Maecenas vitae consectetur mi. Ut lobortis orci eget euismod dignissim. Fusce hendrerit varius enim, sit amet scelerisque libero fringilla vel. Praesent vulputate ante eget magna tempus venenatis. Donec ex mi, fringilla ut scelerisque quis, convallis quis tortor. Etiam vitae erat placerat, consequat ipsum vitae, dignissim massa. Maecenas bibendum lectus ex, vel bibendum nisl dapibus quis. Nullam a mauris convallis, venenatis urna eget, placerat libero. Mauris ac pellentesque risus, at aliquet ante. Praesent bibendum, felis at condimentum fringilla, purus mi tempor felis, sit amet venenatis risus orci sed nunc. Integer ullamcorper mattis pharetra. Quisque eget purus nec nulla hendrerit ultrices ut nec mauris. Suspendisse quis massa at libero dignissim pellentesque at eget ante.
     
    Duis sed eros hendrerit, ultricies turpis vestibulum, pharetra turpis. Etiam cursus erat vitae elit pellentesque lobortis. Nam iaculis dui diam, vel auctor diam ultrices a. Donec eros neque, aliquam eget posuere vitae, varius nec odio. In nibh erat, laoreet in ultrices non, porta vitae metus. Ut scelerisque gravida lorem, quis luctus lectus faucibus id. Maecenas augue massa, rutrum vel elementum sed, tempus vitae diam. Sed sed massa condimentum elit pretium posuere in eu sem. Etiam a sapien a arcu facilisis pellentesque id ac nisi. Proin in urna eget magna rhoncus lobortis. Donec eu iaculis lorem. Aliquam placerat pulvinar lectus. Integer lobortis ut libero convallis facilisis. Nullam neque leo, suscipit ac elit vitae, feugiat lobortis turpis.
     
    Quisque scelerisque dictum nunc, sit amet viverra est posuere id. Nunc iaculis metus at tellus pharetra finibus. Integer urna ex, placerat sit amet ante at, suscipit tristique metus. Quisque bibendum ultricies massa, tempus cursus nibh egestas ut. Duis neque mi, rutrum eget lobortis sed, viverra non turpis. Aenean interdum, libero ut iaculis lacinia, ante nibh feugiat mi, id viverra purus nulla id velit. Nam et tempor sapien. Fusce consectetur tellus eget sem euismod, nec dignissim sapien fermentum. Nam vitae odio a felis consectetur rutrum vitae non dolor. Duis auctor molestie lacinia.
     
    Nam dignissim sollicitudin venenatis. Sed in quam faucibus, aliquam lorem ullamcorper, suscipit elit. Nunc vel varius sapien. Donec eget leo tincidunt est tempor porttitor. Praesent fringilla porttitor metus, vel volutpat eros placerat eget. Suspendisse blandit justo non tortor imperdiet pretium. Vestibulum pretium felis est, at aliquam dui interdum id.
     
    15 paragraphes, 1275 mots, 8661 caractères de Lorem Ipsum généré
        </p>
        <p>
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lacinia blandit lacinia. Etiam non sollicitudin augue, eleifend molestie nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Phasellus quis sodales neque. Aenean scelerisque elementum tortor a porta. Integer lacinia vehicula leo ac aliquam. Vivamus condimentum massa et ex fermentum finibus. In a urna purus. Nunc bibendum faucibus iaculis. Vestibulum dui eros, congue eget aliquam quis, vulputate posuere tellus. Praesent magna purus, euismod non urna et, rutrum pharetra metus. Pellentesque sed diam nec turpis porttitor consequat. Vivamus feugiat lobortis sem non rutrum.
     
    Nulla ultrices elementum ligula, a pulvinar nisl tempus gravida. Cras pharetra scelerisque nunc non rutrum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lectus elit. Nam ac eleifend risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque placerat dolor ac velit condimentum molestie. Quisque quis suscipit magna. Nullam pulvinar pellentesque volutpat.
     
    Vivamus ullamcorper risus nisi, vel vulputate mi gravida at. Vivamus justo dolor, convallis a lectus non, auctor lacinia massa. Fusce vehicula magna ut nibh lobortis vehicula. Sed maximus nunc rhoncus, tincidunt lectus eget, hendrerit sem. Aliquam porta, est in ornare bibendum, magna erat ullamcorper sem, a euismod urna risus vitae odio. Integer feugiat gravida elit, a consectetur eros molestie ut. Quisque quis bibendum mauris, et scelerisque lectus.
     
    Quisque vitae augue ex. Pellentesque ut iaculis odio, vel fermentum sapien. Pellentesque ut facilisis dui, nec egestas massa. Nunc gravida urna a justo semper consectetur. Curabitur blandit elit auctor, gravida neque sit amet, feugiat enim. Sed velit nisl, interdum ut vehicula eget, convallis finibus purus. Mauris fringilla, lacus non consequat tincidunt, leo sapien lacinia nulla, id laoreet neque massa quis neque.
     
    Nulla imperdiet, nisi in pulvinar tincidunt, ex erat semper erat, quis tincidunt nisi velit quis justo. Vivamus arcu ipsum, sodales sit amet aliquam ultricies, condimentum vitae metus. Pellentesque aliquam velit sed est mattis tempor. Nullam posuere libero et pharetra dignissim. Sed malesuada laoreet magna et pharetra. Sed a ex vitae urna vehicula fermentum. Quisque scelerisque turpis vel est tincidunt, non aliquet ligula ullamcorper. Cras pellentesque nibh et semper vulputate. Praesent in nulla ipsum. Fusce et elit quis metus pellentesque pulvinar. In aliquet sagittis odio quis dignissim. Nullam sollicitudin velit sed pellentesque egestas. Mauris id volutpat ligula, eu interdum justo. Aenean scelerisque purus a lorem pharetra, ac consectetur nulla molestie. Proin at massa erat.
     
    Ut non tortor magna. Donec lorem augue, ornare in magna lobortis, viverra eleifend dolor. Nunc eu mattis orci. Sed volutpat in nibh a efficitur. Donec pretium gravida erat non scelerisque. Nullam et tincidunt mauris, sed scelerisque sapien. Nulla semper ut diam eget elementum. Etiam sodales purus vel eros tincidunt, et facilisis est maximus. Vestibulum laoreet augue diam, a pellentesque urna gravida id. Pellentesque ut diam nunc. Pellentesque venenatis, dolor at porttitor vulputate, ex enim viverra sapien, ac maximus neque ante sit amet ex. Vivamus efficitur imperdiet sagittis. Sed non vestibulum turpis, at commodo orci. Donec egestas nibh eu condimentum faucibus.
     
    Maecenas ultrices ante in ante feugiat, sit amet dictum odio luctus. Fusce fringilla elit dolor, a porttitor massa scelerisque vel. Nulla luctus interdum faucibus. Etiam non dignissim dui. Vestibulum quam turpis, molestie ut blandit at, iaculis convallis eros. Quisque congue velit id nisi porta, sed egestas velit vulputate. Etiam eu consectetur ipsum, id tincidunt enim. Phasellus porta in nunc tempor pharetra.
     
    Vivamus in lacus lacinia, aliquam nisi quis, sodales tortor. Integer eu suscipit libero, sit amet egestas eros. Praesent maximus ligula sed tortor blandit, sed dictum sapien vehicula. Suspendisse potenti. In vestibulum quis nulla id imperdiet. Etiam fermentum sapien arcu, ut scelerisque purus accumsan facilisis. Cras iaculis enim dui, a placerat ligula fermentum mattis. Vivamus iaculis aliquam luctus. Quisque id dui dui.
     
    Nam quam massa, porta vitae ornare ut, imperdiet fringilla orci. Fusce et nisi non est vestibulum viverra vitae at leo. Suspendisse a lectus ultrices, vehicula orci in, tincidunt quam. Ut eget diam dui. Sed non orci maximus magna semper egestas sed et justo. Nunc turpis ante, dignissim eget pretium at, interdum vel libero. Vestibulum at felis vitae erat varius pulvinar.
     
    Mauris vitae congue dolor, at pretium diam. Aenean lacinia velit in pharetra aliquam. Duis cursus, erat quis tincidunt tincidunt, ante ante porta nulla, ut porta lacus purus non nunc. Cras suscipit dui turpis, in facilisis dui bibendum sed. Pellentesque finibus mauris et finibus cursus. Sed sed leo molestie, aliquam quam ac, finibus lacus. Cras et pharetra nunc. Morbi interdum purus at tellus tincidunt, sit amet gravida arcu ornare. Sed nec tellus eu nibh posuere consequat ut dignissim lorem. Nulla facilisi. Praesent ut orci massa. Proin finibus eget risus eget vehicula. Aliquam aliquam suscipit urna, ac fermentum dolor consectetur at. Cras vel pharetra purus.
     
    Phasellus lobortis sodales nibh, ut elementum lacus. Nunc rhoncus odio eget augue accumsan, eu sollicitudin neque elementum. Integer metus velit, pharetra in sollicitudin at, blandit nec metus. Nullam rutrum libero eget ex laoreet, in convallis eros congue. Donec molestie nunc nulla, non mollis diam euismod a. Nam lobortis, eros in ultricies semper, ex quam semper ligula, at maximus ex lorem id lorem. Sed magna tellus, egestas id volutpat vulputate, feugiat et dui. Morbi quis massa quam. Curabitur iaculis ligula nec erat aliquet, a rutrum eros convallis.
     
    Sed ultricies est facilisis dolor gravida, ac convallis turpis ultrices. Donec aliquam congue lorem, sed tempor neque sollicitudin in. Vivamus finibus, sem vitae commodo malesuada, massa turpis fermentum lacus, fermentum posuere lorem tortor sit amet purus. Maecenas vitae consectetur mi. Ut lobortis orci eget euismod dignissim. Fusce hendrerit varius enim, sit amet scelerisque libero fringilla vel. Praesent vulputate ante eget magna tempus venenatis. Donec ex mi, fringilla ut scelerisque quis, convallis quis tortor. Etiam vitae erat placerat, consequat ipsum vitae, dignissim massa. Maecenas bibendum lectus ex, vel bibendum nisl dapibus quis. Nullam a mauris convallis, venenatis urna eget, placerat libero. Mauris ac pellentesque risus, at aliquet ante. Praesent bibendum, felis at condimentum fringilla, purus mi tempor felis, sit amet venenatis risus orci sed nunc. Integer ullamcorper mattis pharetra. Quisque eget purus nec nulla hendrerit ultrices ut nec mauris. Suspendisse quis massa at libero dignissim pellentesque at eget ante.
     
    Duis sed eros hendrerit, ultricies turpis vestibulum, pharetra turpis. Etiam cursus erat vitae elit pellentesque lobortis. Nam iaculis dui diam, vel auctor diam ultrices a. Donec eros neque, aliquam eget posuere vitae, varius nec odio. In nibh erat, laoreet in ultrices non, porta vitae metus. Ut scelerisque gravida lorem, quis luctus lectus faucibus id. Maecenas augue massa, rutrum vel elementum sed, tempus vitae diam. Sed sed massa condimentum elit pretium posuere in eu sem. Etiam a sapien a arcu facilisis pellentesque id ac nisi. Proin in urna eget magna rhoncus lobortis. Donec eu iaculis lorem. Aliquam placerat pulvinar lectus. Integer lobortis ut libero convallis facilisis. Nullam neque leo, suscipit ac elit vitae, feugiat lobortis turpis.
     
    Quisque scelerisque dictum nunc, sit amet viverra est posuere id. Nunc iaculis metus at tellus pharetra finibus. Integer urna ex, placerat sit amet ante at, suscipit tristique metus. Quisque bibendum ultricies massa, tempus cursus nibh egestas ut. Duis neque mi, rutrum eget lobortis sed, viverra non turpis. Aenean interdum, libero ut iaculis lacinia, ante nibh feugiat mi, id viverra purus nulla id velit. Nam et tempor sapien. Fusce consectetur tellus eget sem euismod, nec dignissim sapien fermentum. Nam vitae odio a felis consectetur rutrum vitae non dolor. Duis auctor molestie lacinia.
     
    Nam dignissim sollicitudin venenatis. Sed in quam faucibus, aliquam lorem ullamcorper, suscipit elit. Nunc vel varius sapien. Donec eget leo tincidunt est tempor porttitor. Praesent fringilla porttitor metus, vel volutpat eros placerat eget. Suspendisse blandit justo non tortor imperdiet pretium. Vestibulum pretium felis est, at aliquam dui interdum id.
     
    15 paragraphes, 1275 mots, 8661 caractères de Lorem Ipsum généré
        </p>
        <p>
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lacinia blandit lacinia. Etiam non sollicitudin augue, eleifend molestie nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Phasellus quis sodales neque. Aenean scelerisque elementum tortor a porta. Integer lacinia vehicula leo ac aliquam. Vivamus condimentum massa et ex fermentum finibus. In a urna purus. Nunc bibendum faucibus iaculis. Vestibulum dui eros, congue eget aliquam quis, vulputate posuere tellus. Praesent magna purus, euismod non urna et, rutrum pharetra metus. Pellentesque sed diam nec turpis porttitor consequat. Vivamus feugiat lobortis sem non rutrum.
     
    Nulla ultrices elementum ligula, a pulvinar nisl tempus gravida. Cras pharetra scelerisque nunc non rutrum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lectus elit. Nam ac eleifend risus. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque placerat dolor ac velit condimentum molestie. Quisque quis suscipit magna. Nullam pulvinar pellentesque volutpat.
     
    Vivamus ullamcorper risus nisi, vel vulputate mi gravida at. Vivamus justo dolor, convallis a lectus non, auctor lacinia massa. Fusce vehicula magna ut nibh lobortis vehicula. Sed maximus nunc rhoncus, tincidunt lectus eget, hendrerit sem. Aliquam porta, est in ornare bibendum, magna erat ullamcorper sem, a euismod urna risus vitae odio. Integer feugiat gravida elit, a consectetur eros molestie ut. Quisque quis bibendum mauris, et scelerisque lectus.
     
    Quisque vitae augue ex. Pellentesque ut iaculis odio, vel fermentum sapien. Pellentesque ut facilisis dui, nec egestas massa. Nunc gravida urna a justo semper consectetur. Curabitur blandit elit auctor, gravida neque sit amet, feugiat enim. Sed velit nisl, interdum ut vehicula eget, convallis finibus purus. Mauris fringilla, lacus non consequat tincidunt, leo sapien lacinia nulla, id laoreet neque massa quis neque.
     
    Nulla imperdiet, nisi in pulvinar tincidunt, ex erat semper erat, quis tincidunt nisi velit quis justo. Vivamus arcu ipsum, sodales sit amet aliquam ultricies, condimentum vitae metus. Pellentesque aliquam velit sed est mattis tempor. Nullam posuere libero et pharetra dignissim. Sed malesuada laoreet magna et pharetra. Sed a ex vitae urna vehicula fermentum. Quisque scelerisque turpis vel est tincidunt, non aliquet ligula ullamcorper. Cras pellentesque nibh et semper vulputate. Praesent in nulla ipsum. Fusce et elit quis metus pellentesque pulvinar. In aliquet sagittis odio quis dignissim. Nullam sollicitudin velit sed pellentesque egestas. Mauris id volutpat ligula, eu interdum justo. Aenean scelerisque purus a lorem pharetra, ac consectetur nulla molestie. Proin at massa erat.
     
    Ut non tortor magna. Donec lorem augue, ornare in magna lobortis, viverra eleifend dolor. Nunc eu mattis orci. Sed volutpat in nibh a efficitur. Donec pretium gravida erat non scelerisque. Nullam et tincidunt mauris, sed scelerisque sapien. Nulla semper ut diam eget elementum. Etiam sodales purus vel eros tincidunt, et facilisis est maximus. Vestibulum laoreet augue diam, a pellentesque urna gravida id. Pellentesque ut diam nunc. Pellentesque venenatis, dolor at porttitor vulputate, ex enim viverra sapien, ac maximus neque ante sit amet ex. Vivamus efficitur imperdiet sagittis. Sed non vestibulum turpis, at commodo orci. Donec egestas nibh eu condimentum faucibus.
     
    Maecenas ultrices ante in ante feugiat, sit amet dictum odio luctus. Fusce fringilla elit dolor, a porttitor massa scelerisque vel. Nulla luctus interdum faucibus. Etiam non dignissim dui. Vestibulum quam turpis, molestie ut blandit at, iaculis convallis eros. Quisque congue velit id nisi porta, sed egestas velit vulputate. Etiam eu consectetur ipsum, id tincidunt enim. Phasellus porta in nunc tempor pharetra.
     
    Vivamus in lacus lacinia, aliquam nisi quis, sodales tortor. Integer eu suscipit libero, sit amet egestas eros. Praesent maximus ligula sed tortor blandit, sed dictum sapien vehicula. Suspendisse potenti. In vestibulum quis nulla id imperdiet. Etiam fermentum sapien arcu, ut scelerisque purus accumsan facilisis. Cras iaculis enim dui, a placerat ligula fermentum mattis. Vivamus iaculis aliquam luctus. Quisque id dui dui.
     
    Nam quam massa, porta vitae ornare ut, imperdiet fringilla orci. Fusce et nisi non est vestibulum viverra vitae at leo. Suspendisse a lectus ultrices, vehicula orci in, tincidunt quam. Ut eget diam dui. Sed non orci maximus magna semper egestas sed et justo. Nunc turpis ante, dignissim eget pretium at, interdum vel libero. Vestibulum at felis vitae erat varius pulvinar.
     
    Mauris vitae congue dolor, at pretium diam. Aenean lacinia velit in pharetra aliquam. Duis cursus, erat quis tincidunt tincidunt, ante ante porta nulla, ut porta lacus purus non nunc. Cras suscipit dui turpis, in facilisis dui bibendum sed. Pellentesque finibus mauris et finibus cursus. Sed sed leo molestie, aliquam quam ac, finibus lacus. Cras et pharetra nunc. Morbi interdum purus at tellus tincidunt, sit amet gravida arcu ornare. Sed nec tellus eu nibh posuere consequat ut dignissim lorem. Nulla facilisi. Praesent ut orci massa. Proin finibus eget risus eget vehicula. Aliquam aliquam suscipit urna, ac fermentum dolor consectetur at. Cras vel pharetra purus.
     
    Phasellus lobortis sodales nibh, ut elementum lacus. Nunc rhoncus odio eget augue accumsan, eu sollicitudin neque elementum. Integer metus velit, pharetra in sollicitudin at, blandit nec metus. Nullam rutrum libero eget ex laoreet, in convallis eros congue. Donec molestie nunc nulla, non mollis diam euismod a. Nam lobortis, eros in ultricies semper, ex quam semper ligula, at maximus ex lorem id lorem. Sed magna tellus, egestas id volutpat vulputate, feugiat et dui. Morbi quis massa quam. Curabitur iaculis ligula nec erat aliquet, a rutrum eros convallis.
     
    Sed ultricies est facilisis dolor gravida, ac convallis turpis ultrices. Donec aliquam congue lorem, sed tempor neque sollicitudin in. Vivamus finibus, sem vitae commodo malesuada, massa turpis fermentum lacus, fermentum posuere lorem tortor sit amet purus. Maecenas vitae consectetur mi. Ut lobortis orci eget euismod dignissim. Fusce hendrerit varius enim, sit amet scelerisque libero fringilla vel. Praesent vulputate ante eget magna tempus venenatis. Donec ex mi, fringilla ut scelerisque quis, convallis quis tortor. Etiam vitae erat placerat, consequat ipsum vitae, dignissim massa. Maecenas bibendum lectus ex, vel bibendum nisl dapibus quis. Nullam a mauris convallis, venenatis urna eget, placerat libero. Mauris ac pellentesque risus, at aliquet ante. Praesent bibendum, felis at condimentum fringilla, purus mi tempor felis, sit amet venenatis risus orci sed nunc. Integer ullamcorper mattis pharetra. Quisque eget purus nec nulla hendrerit ultrices ut nec mauris. Suspendisse quis massa at libero dignissim pellentesque at eget ante.
     
    Duis sed eros hendrerit, ultricies turpis vestibulum, pharetra turpis. Etiam cursus erat vitae elit pellentesque lobortis. Nam iaculis dui diam, vel auctor diam ultrices a. Donec eros neque, aliquam eget posuere vitae, varius nec odio. In nibh erat, laoreet in ultrices non, porta vitae metus. Ut scelerisque gravida lorem, quis luctus lectus faucibus id. Maecenas augue massa, rutrum vel elementum sed, tempus vitae diam. Sed sed massa condimentum elit pretium posuere in eu sem. Etiam a sapien a arcu facilisis pellentesque id ac nisi. Proin in urna eget magna rhoncus lobortis. Donec eu iaculis lorem. Aliquam placerat pulvinar lectus. Integer lobortis ut libero convallis facilisis. Nullam neque leo, suscipit ac elit vitae, feugiat lobortis turpis.
     
    Quisque scelerisque dictum nunc, sit amet viverra est posuere id. Nunc iaculis metus at tellus pharetra finibus. Integer urna ex, placerat sit amet ante at, suscipit tristique metus. Quisque bibendum ultricies massa, tempus cursus nibh egestas ut. Duis neque mi, rutrum eget lobortis sed, viverra non turpis. Aenean interdum, libero ut iaculis lacinia, ante nibh feugiat mi, id viverra purus nulla id velit. Nam et tempor sapien. Fusce consectetur tellus eget sem euismod, nec dignissim sapien fermentum. Nam vitae odio a felis consectetur rutrum vitae non dolor. Duis auctor molestie lacinia.
     
    Nam dignissim sollicitudin venenatis. Sed in quam faucibus, aliquam lorem ullamcorper, suscipit elit. Nunc vel varius sapien. Donec eget leo tincidunt est tempor porttitor. Praesent fringilla porttitor metus, vel volutpat eros placerat eget. Suspendisse blandit justo non tortor imperdiet pretium. Vestibulum pretium felis est, at aliquam dui interdum id.
     
    15 paragraphes, 1275 mots, 8661 caractères de Lorem Ipsum généré
        </p>
      </div>
     
    </body>
    </html>

    Blog

    Sans l'analyse et la conception, la programmation est l'art d'ajouter des bogues à un fichier texte vide.
    (Louis Srygley : Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.)

  3. #3
    Membre averti
    Homme Profil pro
    Ingénieur développement logiciels
    Inscrit en
    Août 2011
    Messages
    754
    Détails du profil
    Informations personnelles :
    Sexe : Homme
    Âge : 29
    Localisation : France, Haute Garonne (Midi Pyrénées)

    Informations professionnelles :
    Activité : Ingénieur développement logiciels

    Informations forums :
    Inscription : Août 2011
    Messages : 754
    Points : 376
    Points
    376
    Par défaut
    En fait j'ai pu le faire nativement en utilisant seulement le css.

+ Répondre à la discussion
Cette discussion est résolue.

Discussions similaires

  1. [Python 3.X] faire défiler une image
    Par xbp28 dans le forum Tkinter
    Réponses: 5
    Dernier message: 20/02/2015, 23h14
  2. Faire défiler une image en fondu
    Par Drakalex007 dans le forum Développement iOS
    Réponses: 5
    Dernier message: 26/03/2014, 20h55
  3. Faire défiler une image
    Par Alba.1337 dans le forum AWT/Swing
    Réponses: 0
    Dernier message: 20/03/2012, 21h06
  4. Faire défiler une image dans un ScrollBox
    Par Duan dans le forum Débuter
    Réponses: 4
    Dernier message: 06/06/2011, 00h55
  5. Comment faire défiler une image dans un DBImage
    Par kolac dans le forum Bases de données
    Réponses: 1
    Dernier message: 08/04/2006, 13h45

Partager

Partager
  • Envoyer la discussion sur Viadeo
  • Envoyer la discussion sur Twitter
  • Envoyer la discussion sur Google
  • Envoyer la discussion sur Facebook
  • Envoyer la discussion sur Digg
  • Envoyer la discussion sur Delicious
  • Envoyer la discussion sur MySpace
  • Envoyer la discussion sur Yahoo