Citation Envoyé par wqking Voir le message
It's possible to hack the member function pointer to get the VTable index, but it's a hack. It's not standard or portable, and heavily depends on C++ compiler internal mechanism
That's why C++ is the best language (troll ? No, only the hard truth ).
Everything is possible in C++, that's why it's a wonderful language.

Your lib seems nice (did't tried yet), but I think that @acx01b is looking for MS Detours or something similar. It just have a different purpose.
C'est pour ça que le C++ est le meilleur langage (troll ? Non, juste la dure (mouais "dure" ça passe mal en français ;x) vérité).
Tout est possible en C++, c'est pour ça que c'est un langage merveilleux.

Ta lib semble sympa (pas essayée encore), mais je pense que @acx01b recherche plus MS Detours ou une lib similaire. Ce sont juste 2 choses complétement différentes.